Середа, 18.07.2018, 17:11 ··· Адміністрація сайту: ··· +380677569831 ··· dun@at.ua ···Facebook ···
перейти на головну сторінку
Бізнес-каталог Оголошення Новини Коментарі Фото Відео Веб-камери Форум Довідка Реклама
··· Реєстрація ··· ··· Вхід ··· ··· RSS ···
Меню сайту
Меню розділу
Надзвичайні події
Невдоволення та протести
Новини Держадміністрації
Новини Районної ради
Новини Міської ради
Новини Сільських рад
Новини Держслужби з НС
Новини МВС, Прокуратури
Новини Виконавчої служби
Новини Держпродспоживслужби
Новини Соціальних служб
Новини Комунальних служб
Новини Податкової
Новини Пенсійного
Новини Гром. ради при РДА
Правова допомога
ГО "Контроль громади"
Конкретні справи О. Гереги
Свята та урочисті заходи
Вибори та політика
Економіка та розвиток
Міжнародна співпраця
Медицина та здоров'я
Освіта, Культура, Релігія
Про наших людей
Єврореволюція
АТО
Спорт
Сільгосптехніка
Відеоновини ФНБ
Статистика
Онлайн всього: 21
Гостей: 20
Користувачів: 1
Вхід на сайт
Пошук по сайту
 
Головна » 2018 » Червень » 27 » Районний семінар по безпеці харчових продуктів
Середа, 27.06.2018, 09:01
Районний семінар по безпеці харчових продуктів

   21 червня  2018 року на базі Дунаєвецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області відбулося навчання спеціалістів районних управлінь на тему : «Дотримання вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів при проведенні заходів державного контролю на харчоблоках у навчальних, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

   У навчанні взяли участь десять районних управлінь Держпродспоживслужби: Дунаєвецьке районне управління, Віньковецьке районне управління, Городоцьке районне управління, Деражнянське районне управління, Камянець-Подільське міськрайонне управління, Новоушицьке районне управління, Хмельницьке районне управління, Хмельницьке міське управління, Чемеровецьке районне управління, Ярмолинецьке районне управління.

   Навчання проводили спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області. Висвітлювалися питання щодо гігієнічних вимог до потужностей на яких здійснюється виробництво та/або обіг харчових продуктів та власне харчових продуктів, вимоги до приміщень, обладнання та інвентарю який контактує із харчовими продуктами. Також висвітлювалися вимоги до персоналу, який працює у зоні поводження із харчовими продуктами.

Категорія: Новини Держпродспоживслужби | Переглядів: 105 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Вибачте, додавати коментарі можуть лише авторизовані користувачі сайту.
Будь-ласка, зареєструйтесь, або увійдіть на сайт.
РЕЄСТРАЦІЯ / ВХІД
Ділові Дунаївці © 2009-2018