Четвер, 29.06.2017, 10:20 ··· Адміністрація сайту: ··· Київстар, Viber: +380 67 7569831 ··· E-mail: dilodun@gmail.com ···
перейти на головну сторінку
Бізнес-каталог Оголошення Новини Коментарі Фото Відео Веб-камери Форум Довідка Реклама
··· Реєстрація ··· ··· Вхід ··· ··· RSS ···
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS
Сторінка 3 з 6«123456»
Модератор форуму: Ser_Gabriel 
Форум » Життя міста Дунаївці » Наші Інтернет-провайдери » Інтернет-провайдер Укртелеком
Інтернет-провайдер Укртелеком
olegarhДата: Середа, 04.07.2012, 18:33 | Сообщение # 41
Користувач
Повідомлень: 932
Offline
Quote (pavlikasiy)
Може підкажете де можна взяти такий адаптер?!

дивись на вольтаж, ампераж і полярність блока живлення. Ну і діаметр штекера звісно.


Мозг состоит на 80 процентов из жидкости, и мало того, что она тормозная, так многим еще конкретно не долили...).
Кто понял жизнь, тот не спешит.
 
pavlikasiyДата: Четвер, 05.07.2012, 10:13 | Сообщение # 42
Користувач
Повідомлень: 831
Offline
Дивлюся, але ж де можна підібрати щось подібне?!? Не знаю де таке в Дун є...
 
pavlikasiyДата: Четвер, 05.07.2012, 22:04 | Сообщение # 43
Користувач
Повідомлень: 831
Offline
Люди добрі! Вибачайте що я до вас звертаюся, але підкажіть де можна в Дун, або ж в просторах інтернета знайти аналог ось цій ось цяцьці! Я вже відверто пристав шукати цей адаптер...
 
ВідвідувачДата: Четвер, 05.07.2012, 23:53 | Сообщение # 44
Гість





Не потрібно його шукати, тому що тут немає жодних хитрощів та складності, лише звучить завумно - Адаптер, а насправді все набагато простіше. Знайдіть електрика або школяра, який трохи розуміється на електриці і попросіть його поремонтувати цей блок (запобіжник, відпаявся вивід, перелом у шнурі і т.п.), або причепити шнурок з роз'ємом від нього до трансформатора з потрібною напругою, адже тут повинно бути 9 Вольт на виході, змінний струм відповідної сили. Думаю, що такий трансформатор знайти не проблема, а якщо він і не поміститься в рідний корпус, то не велика біда, запхати можна у іншу коробку, аби працювало. Зверніться до пана Сергія, він у своїх закромах 20-літньої давності може відшукати щось подібне. Якщо вже аж ніхто не допоможе - пориюся у своїх закромах, та боюсь що вони сильно покрились пилюкою :)
 
СергійДата: П`ятниця, 06.07.2012, 07:37 | Сообщение # 45
Користувач
Повідомлень: 1551
Offline
Quote (Відвідувач)
Зверніться до пана Сергія, він у своїх закромах 20-літньої давності може відшукати щось подібне.

Вичерпалися "закрома"..... пане В.....



Просто Сергій
 
olegarhДата: П`ятниця, 06.07.2012, 13:11 | Сообщение # 46
Користувач
Повідомлень: 932
Offline
Quote (pavlikasiy)
юди добрі! Вибачайте що я до вас звертаюся, але підкажіть де можна в Дун, або ж в просторах інтернета знайти аналог ось цій ось цяцьці! Я вже відверто пристав шукати цей адаптер...

В тому блоку живлення стоїть звичайний трансформатор, який видає 9В змінного струму та розрахований на навантаження 1А.


Мозг состоит на 80 процентов из жидкости, и мало того, что она тормозная, так многим еще конкретно не долили...).
Кто понял жизнь, тот не спешит.
 
ВідвідувачДата: П`ятниця, 06.07.2012, 14:38 | Сообщение # 47
Гість





Шановний Pavlikasiy, Ви певно знайомі з Поліщуком Вовкою, думаю, він зремонтує Вам цей адаптер за мінімальний проміжок часу.
 
pavlikasiyДата: Понеділок, 09.07.2012, 20:09 | Сообщение # 48
Користувач
Повідомлень: 831
Offline
Доброго дня! От і настав момент коли я маю у своїй владі акційний модем від укртелекому і звісно що вже працюючий модем рекомендований укртелекомом. (в списку перший або ж другий в нашому випадку різниці немає)

Так от вирішив я протестувати і один і інший. Чи буде різниця в їхній роботі. Результат тесту звісно що викладу на розсуд форумчан і обов’язково для себе щоб порівняти! ))))

Отож Поїхали!!!

1. Модем акційний модем від укртелекому



2. модем рекомендований укртелекомом.



Відредагував Admin - Понеділок, 09.07.2012, 21:20
 
pavlikasiyДата: Понеділок, 09.07.2012, 20:11 | Сообщение # 49
Користувач
Повідомлень: 831
Offline
Короче кажучи, жодної різниці не помітив! В чомусь краще, в чомусь гірше. А в середньому - однаковісінько! )))))))))
І навіщо мені було треба того блока живлення аж у хмельницькому і за 60грн? А такево! Зате буду знати...
 
Ser_GabrielДата: Вівторок, 10.07.2012, 01:49 | Сообщение # 50
Модератор
Повідомлень: 799
Offline
Боюсь что дело не совсем в скорости тырнета, а в том как он работает с линией, насколько на него влияют шумы, переполюсовки и тд.
в АДСЛ модемах есть такой тест "Maintenance > Diagnostic > DSL Line" (приблизительный путь). При помощи него можно проверить качество линии. Когда то давно я провел себе адсл - тест линии показывал 24/10, а по факту более 8/1,6 не приходило. Ни Дункивская техушка ни Киевские админы так и не смогли решить задачу.... "Чето гдето не так...."
по сути это не решаемо - т.к. Служба ремонтов на заявки по поводу плохого качества линии отвечает просто "Ну вы же меня слышите, и я вас слышу..." другими словами "А ты кто такой? Давай до свидание!"

скажу так - при хорошей линии и самый дешевый Tenda D820R будет работать, если линия какашка то и D-Link DAS-3248/DC/C будет умирать.

по тестам - лучше работает акционый китаец. и пинг ниже и отдача лучше.


Патріотизм — це найперша ознака цивілізованої людини, якість, яка відрізняє людину від раба.
 
olegarhДата: Вівторок, 10.07.2012, 03:29 | Сообщение # 51
Користувач
Повідомлень: 932
Offline
Ще велику роль відіграє швидкість лінії, обмежена провайдером. Якщо там на віддачу обмежено на 1Мбіт то ніякі танці з бубном не допоможуть підняти її.

Мозг состоит на 80 процентов из жидкости, и мало того, что она тормозная, так многим еще конкретно не долили...).
Кто понял жизнь, тот не спешит.
 
Ser_GabrielДата: Вівторок, 10.07.2012, 11:08 | Сообщение # 52
Модератор
Повідомлень: 799
Offline
Quote (olegarh)
Ще велику роль відіграє швидкість лінії, обмежена провайдером. Якщо там на віддачу обмежено на 1Мбіт то ніякі танці з бубном не допоможуть підняти її.

ну ты же помнишь эти танцы:)
линию растянули на всю катушку:)


Патріотизм — це найперша ознака цивілізованої людини, якість, яка відрізняє людину від раба.
 
pavlikasiyДата: Вівторок, 10.07.2012, 11:20 | Сообщение # 53
Користувач
Повідомлень: 831
Offline
Quote (Ser_Gabriel)
тест линии показывал 24/10,


Здається мені, що мій тест лінії показує наступне! ))))

Max Rate(Up/Down)

1089/10292 kbps

Quote (olegarh)
Якщо там на віддачу обмежено на 1Мбіт то ніякі танці з бубном не допоможуть підняти її.


Та ні, на отримання до 5 а на віддачу до 3 обіцяють! )))) Хоча 0,8 це і є до 3, і не інакше! ))))))
 
olegarhДата: Вівторок, 10.07.2012, 14:11 | Сообщение # 54
Користувач
Повідомлень: 932
Offline
Quote (pavlikasiy)
Та ні, на отримання до 5 а на віддачу до 3 обіцяють! )))) Хоча 0,8 це і є до 3, і не інакше! ))))))

вони настроюють лінію під конкретний модем, якщо з твоїм зюксельом можна і більшу розкачати, то потрібно підключити його і звернутия в укртелеком щоб вони перевірили канал під час роботи цього момеда і, якщо вона буде більшою, то можуть підняти.


Мозг состоит на 80 процентов из жидкости, и мало того, что она тормозная, так многим еще конкретно не долили...).
Кто понял жизнь, тот не спешит.
 
ВідвідувачДата: Вівторок, 10.07.2012, 17:15 | Сообщение # 55
Гість





pavlikasiy. Якщо ваш модем підтримує Annex M то поставте галочку в настройках на нього і позвоніть в укртелеком щоб включили Annex M, тоді Upload буде більше.
 
olegarhДата: Вівторок, 10.07.2012, 19:01 | Сообщение # 56
Користувач
Повідомлень: 932
Offline
Quote (Відвідувач)
pavlikasiy. Якщо ваш модем підтримує Annex M то поставте галочку в настройках на нього і позвоніть в укртелеком щоб включили Annex M, тоді Upload буде більше.

В зюхелях нема таких галочок, вони автоматом визначають усе що вміють.


Мозг состоит на 80 процентов из жидкости, и мало того, что она тормозная, так многим еще конкретно не долили...).
Кто понял жизнь, тот не спешит.
 
ВідвідувачДата: Вівторок, 10.07.2012, 19:26 | Сообщение # 57
Гість





Зюхелями не користувався, в D-Link точно є, ну тоді остаєтся тільки позвонити в укртелеком щоб включили Annex M
 
AdminДата: Вівторок, 27.11.2012, 15:06 | Сообщение # 58
Адміністратор
Повідомлень: 920
Offline
Питання до дунаєвецьких абонентів Укртелекому: у когось швидкість падає ввечері?

Робіть людям добре, погане їм само зробиться
 
ВідвідувачДата: Вівторок, 27.11.2012, 15:27 | Сообщение # 59
Гість





Падає ввечері, нестабільна зранку, часто перевантажується модем, то висить не може під'єднатися :( Не можу дочекатись коли закінчиться той акційний період (ще майже рік терпіти), я візьму той телекомівський модем за дрота, розкручу і зашпурю куди подалі щоб мої очі його не бачили або кину на дорозі під якусь здоровенну машину, скільки мені він крові попив. Якби ФНБ провело якусь акційну кампанію щоб за кабель і за підключення на платити (а це майже 4 поверхи), то мабуть плюнув би на той штраф у 350 грн і перейшов до ФНБ.
 
СергійДата: Вівторок, 27.11.2012, 15:32 | Сообщение # 60
Користувач
Повідомлень: 1551
Offline
Quote (Відвідувач)
то мабуть плюнув би на той штраф у 350 грн і перейшов до ФНБ.

А ви думаєте буде краще?



Просто Сергій
 
Форум » Життя міста Дунаївці » Наші Інтернет-провайдери » Інтернет-провайдер Укртелеком
Сторінка 3 з 6«123456»
Пошук:
Ділові Дунаївці © 2009-2017