П`ятниця, 28.07.2017, 11:41 ··· Адміністрація сайту: ··· Київстар, Viber: +380 67 7569831 ··· E-mail: dilodun@gmail.com ···
перейти на головну сторінку
Бізнес-каталог Оголошення Новини Коментарі Фото Відео Веб-камери Форум Довідка Реклама
··· Реєстрація ··· ··· Вхід ··· ··· RSS ···
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS
Сторінка 7 з 50«12567894950»
Модератор форуму: Ser_Gabriel 
Форум » Життя міста Дунаївці » Наші Інтернет-провайдери » Інтернет-провайдер FNB Net
Інтернет-провайдер FNB Net
pavlikasiyДата: Середа, 09.02.2011, 11:09 | Сообщение # 121
Користувач
Повідомлень: 833
Offline
Тоді хоча би головні налаштування вивісити! Може вони і є, але я чомусь не знайшов. "Налаштування для роутера" Ось це мене цікавить! smile
 
olegarhДата: Середа, 09.02.2011, 18:22 | Сообщение # 122
Користувач
Повідомлень: 932
Offline
Все що потрібно знати для налаштування роутера:
Протокол PPTP або Russian PPTP
Напривеликий жаль жоден роутер не вміє отримувати IP адресу з нашого DHCP сервера, хоча комп'ютери його отримують без проблем.
Тому потрібно використовувати Static IP як налатування WAN порта.
IP addres - IP, який отримує ваш комп по DHCP
Server IP address - IP вашого шлюза
Gateway - IP вашого шлюза
Net mask - 255.255.255.0
DNS server - IP вашого шлюза
Логін і пароль - ваша конфіденційна інформанція.
Усі IP адреси можна взнати заглянувши в Состояние в "Подключения по локальной сети" підключеного до локальної мережі комп'ютера.


Мозг состоит на 80 процентов из жидкости, и мало того, что она тормозная, так многим еще конкретно не долили...).
Кто понял жизнь, тот не спешит.


Відредагував olegarh - Середа, 09.02.2011, 18:26
 
YetyДата: Середа, 09.02.2011, 20:59 | Сообщение # 123
Користувач
Повідомлень: 330
Offline
Quote
Усі IP адреси можна взнати заглянувши в Состояние в "Подключения по локальной сети" підключеного до локальної мережі комп'ютера.

Або Win+R-cmd-route print
-----
Наприклад роутер Tp-Link TL-WR740N стоїть на Dynamic IP і чудово приєднується. В поле Server IP Address/Name: прописав fnb.net.ua. Логін і пароль і конектиться.. Чи я щось "не в те поле"?..



Відвідайте сайт СЗШ №4 м.Дунаївці - http://fourschool.at.ua/


Відредагував Yety - Середа, 09.02.2011, 21:02
 
comp-tradeДата: Середа, 09.02.2011, 21:50 | Сообщение # 124
Користувач
Повідомлень: 38
Offline
небачу нічого складного в налаштуванні. зараз є куча форумів де і скани і все розжовано. що ще можна хтіти рядовому юзеру. хіба що тільки бажання не вистачає.
 
pavlikasiyДата: Середа, 09.02.2011, 21:55 | Сообщение # 125
Користувач
Повідомлень: 833
Offline
Та для мене ця вся інфо і є важливою, тому що з інтернет з'єднанням я не мав ще справи. А інколи дехто питає, чи можу допомогти. У самого ОГО, це я знаю що і як... А у вас питаю про ваше. Хоча ще не маю де спрбувати! :)))) Це так - на майбутнє! Дякую за відповіді! smile
 
olegarhДата: Середа, 09.02.2011, 22:01 | Сообщение # 126
Користувач
Повідомлень: 932
Offline
Quote (Yety)
Або Win+R-cmd-route print -----

Треба писати Win+R-cmd-ipconfig /all
Quote (Yety)
Наприклад роутер Tp-Link TL-WR740N стоїть на Dynamic IP і чудово приєднується. В поле Server IP Address/Name: прописав fnb.net.ua. Логін і пароль і конектиться.. Чи я щось "не в те поле"?..

Дуже мало роутерів бачив які динамічно можуть IP получити, тому краще статику використовувати. І для динамічного IP потрібно ще клонувати MAC адресу.


Мозг состоит на 80 процентов из жидкости, и мало того, что она тормозная, так многим еще конкретно не долили...).
Кто понял жизнь, тот не спешит.


Відредагував olegarh - Середа, 09.02.2011, 22:02
 
olegarhДата: Середа, 09.02.2011, 22:04 | Сообщение # 127
Користувач
Повідомлень: 932
Offline
Quote (comp-trade)
небачу нічого складного в налаштуванні. зараз є куча форумів де і скани і все розжовано. що ще можна хтіти рядовому юзеру. хіба що тільки бажання не вистачає.

90% наших рядових юзерів дзвонять в технічну підтримку з питанням "у мене не працює інтренет" і як виявляється у них "Подключение по локальной сети" чомусь відключене, а ти їм про налаштування роутерів smile


Мозг состоит на 80 процентов из жидкости, и мало того, что она тормозная, так многим еще конкретно не долили...).
Кто понял жизнь, тот не спешит.
 
pavlikasiyДата: Неділя, 13.02.2011, 13:07 | Сообщение # 128
Користувач
Повідомлень: 833
Offline
Quote (vadjas)
Та шо там гадати - хай pavlikasiy бере на пробу "точку" доступу (прийомну частину) на тому ж ФНБ і пробує. Піде, влаштує швидкість - добре, ні... то ні.

Готовий був би зайнятися цим всім, якби ціна на послуги вай фай інтернету була такою ж самою як послуги інтернету. (опт.волокна) Адже переваг цього вай фай, я зовсім жодних не отримую. Це зручніше для компанії. Їм не потрібно тягнути дроти до мене, натомість, вони просто сигнал передають повітрям. Я ж не зможу з ноутбуком сидіти по всіх Дун і користуватися інтернетом від фнб. Тому то для мене цікава ціна цього інтернету. Якщо стане такою ж як звичайного, задумаюся і буду взнавати суму підключення і вартість обладнання. А поки що - немає змісту платити купу грошей за обладнання і потім користуватися інтернетом по вищих цінах.
Правду кажучи, ОГО трішки кумарить... Завтра знову буду телефонувати. Не хотять вони міняти лінію до мене, казали щоб я за свій кошт це робив. Поки що - це діло принципу. Якщо буде альтернатива, скористаюся, якщо ж ні - доведеться щось ще думати! smile

 
pavlikasiyДата: Неділя, 13.02.2011, 13:09 | Сообщение # 129
Користувач
Повідомлень: 833
Offline
І ще одне. Чи є ФНБ інтернет в п'ятиповерховому будинку за прокуратурою?! Знайомий каже що ні, але мені щось не віриться. Надто близько до пошти, і надто вигідна позиція, щоб не оснастити той будинок інтернетом. Якщо є - дайте знати, швидше за все, буде ще один клієнт на підключення! smile
 
olegarhДата: Неділя, 13.02.2011, 17:29 | Сообщение # 130
Користувач
Повідомлень: 932
Offline
Quote (pavlikasiy)
І ще одне. Чи є ФНБ інтернет в п'ятиповерховому будинку за прокуратурою?! Знайомий каже що ні, але мені щось не віриться. Надто близько до пошти, і надто вигідна позиція, щоб не оснастити той будинок інтернетом. Якщо є - дайте знати, швидше за все, буде ще один клієнт на підключення!

Нема і мабуть із-за одного колоска комбайна туди запускати не будемо.


Мозг состоит на 80 процентов из жидкости, и мало того, что она тормозная, так многим еще конкретно не долили...).
Кто понял жизнь, тот не спешит.
 
pavlikasiyДата: Неділя, 13.02.2011, 21:24 | Сообщение # 131
Користувач
Повідомлень: 833
Offline
Quote (olegarh)
із-за одного колоска комбайна туди запускати не будемо

Та воно і правильно! smile Інакше я би хникав, щоб і до мене гнали магістраль! smile Будемо чекати зниження тарифів на вай хвай інтернет! smile

 
Ser_GabrielДата: Понеділок, 14.02.2011, 15:40 | Сообщение # 132
Модератор
Повідомлень: 799
Offline
Quote (pavlikasiy)
І ще одне. Чи є ФНБ інтернет в п'ятиповерховому будинку за прокуратурою?! Знайомий каже що ні, але мені щось не віриться. Надто близько до пошти, і надто вигідна позиція, щоб не оснастити той будинок інтернетом. Якщо є - дайте знати, швидше за все, буде ще один клієнт на підключення!

если там будет 4-5 обонентов то мі рассмотрим вариант подкючения этого дома по отптике.


Патріотизм — це найперша ознака цивілізованої людини, якість, яка відрізняє людину від раба.
 
pavlikasiyДата: Понеділок, 14.02.2011, 20:48 | Сообщение # 133
Користувач
Повідомлень: 833
Offline
Ser_Gabriel,
А хто вирішує питання тарифікації послуг?!
 
vadjasДата: Вівторок, 15.02.2011, 01:28 | Сообщение # 134
Користувач
Повідомлень: 1260
Offline
Quote (pavlikasiy)
Не хотять вони міняти лінію до мене, казали щоб я за свій кошт це робив.

Та ж сама історія з хатами за громадським ставом. Лайно!
 
pavlikasiyДата: Вівторок, 15.02.2011, 12:36 | Сообщение # 135
Користувач
Повідомлень: 833
Offline
Quote (vadjas)
Лайно!

Підтримую!

В такому випадку нехай беруть абонтплату меншу ніж з усіх інших. Адже якість забеспечують гіршу... Але кому ти що поясниш... Я вже трохи втомився! smile

 
ФАНТОМДата: Неділя, 22.05.2011, 21:58 | Сообщение # 136
Користувач
Повідомлень: 117
Offline
Вибачте що відійду від теми, але чи варто брати Wі-Fі, якщо я проживаю на Островського? Зg тут ловить погано.. FNВ тут ніхто і не чув.. Стаціонарний телефон доведеться тягнути аж від ставу.. Порадьте щось.. Бо вже набридло викладати на Lіfе більше як 100 гривень в місяць за інтернет, швидкість якого 20 Кбіт/сек і лише коли мережа не завантажена (тобто вночі і зранку)
 
Ser_GabrielДата: Понеділок, 23.05.2011, 19:41 | Сообщение # 137
Модератор
Повідомлень: 799
Offline
да. Подключение обойдется ~1500 грн. но скорости за 100 грн в месяц не сравнить со лафом...
причем что на Островского у нас есть абонет Вайфай:)


Патріотизм — це найперша ознака цивілізованої людини, якість, яка відрізняє людину від раба.
 
ФАНТОМДата: Понеділок, 23.05.2011, 22:08 | Сообщение # 138
Користувач
Повідомлень: 117
Offline
Полторы тысячи??? 8-о это немножко слишком большая сумма!!! Это же целый год коцать на лайфе можна!!! Я не знаю даж шо и придумать! Я не нуждаюсь в "золотом" интернете... Мне было бы достаточно 256 Кбит/сек! Но это не стоит 1500 грн аж никак! Думаю есть и другие варианты...
 
ВідвідувачДата: Вівторок, 24.05.2011, 01:23 | Сообщение # 139
Гість





Хто порадить, як на сьогоднійшній день можна підключитись до інтернету (метод і ціни) якщо є телефон (станціонарний і мобільний) та бажання ?
 
ФАНТОМДата: Вівторок, 24.05.2011, 09:10 | Сообщение # 140
Користувач
Повідомлень: 117
Offline
Вiдвiдувач sad я тобi заздрю
 
Форум » Життя міста Дунаївці » Наші Інтернет-провайдери » Інтернет-провайдер FNB Net
Сторінка 7 з 50«12567894950»
Пошук:
Ділові Дунаївці © 2009-2017