Субота, 10.12.2016, 12:48 ··· Адміністрація сайту: ··· Київстар, Viber: +380 67 7569831 ··· Lifecell: +380 63 2909601 ··· E-mail: dun@at.ua
перейти на головну сторінку
Бізнес-каталог Оголошення Новини Коментарі Фото Відео Веб-камери Форум Довідка Реклама
··· Реєстрація ··· ··· Вхід ··· ··· RSS ···
Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS
Сторінка 2 з 2«12
Модератор форуму: Ser_Gabriel 
Форум » Життя міста Дунаївці » Телебачення, інтернет, звязок » Цифрове телебачення (Цифрове ТВ у нашому регіоні)
Цифрове телебачення
ВідвідувачДата: Неділя, 23.09.2012, 11:49 | Сообщение # 21
Гість





Так, на кімнатну антену направлену на Кам-Под також йде нормальний прийом. А ось з польською антеною у мене не вийшло налагодити тюнер. Опцію подачі живлення на антену і вмикав і вимикав - не ідЬОть. О тицьнув кімнатну - одразу понаходило. Може хто підкаже де собака порилась. Польська на горищі і направлена на Хмельницький - не піймало жодного каналу. Сама антена і підсилювач робочі і працюють в резервному варіанті (ну тоді коли тюнер по якихось причинах часом вдень не транслює)
 
AdminДата: Неділя, 23.09.2012, 15:36 | Сообщение # 22
Адміністратор
Повідомлень: 922
Offline
На форумах не дуже хвалять "полячок", пишуть що вони зовсім не годяться для прийому цифри. Якщо у Вас нічого лишнього немає на кабелі і все увімкнено як зазвичай - можливо це саме такий випадок smile

Робіть людям добре, погане їм само зробиться
 
olegarhДата: Понеділок, 24.09.2012, 01:39 | Сообщение # 23
Користувач
Повідомлень: 918
Offline
тюнери пороздавали, але в багатьох інвалідів проблема несумісності телевізора з ними. телевізори то ще совдеповські і не мають AV-входів.

Мозг состоит на 80 процентов из жидкости, и мало того, что она тормозная, так многим еще конкретно не долили...).
Кто понял жизнь, тот не спешит.
 
ВідвідувачДата: Понеділок, 24.09.2012, 10:47 | Сообщение # 24
Гість





до гереги за телевізорами )))
 
ВідвідувачДата: Середа, 26.09.2012, 16:49 | Сообщение # 25
Гість





[quote=Відвідувач] Польська на горищі і направлена на Хмельницький - не піймало жодного каналу[/quote]
В мене 3 канали "Зловила". Я попробував направити на Кам'янець - маю 29 каналів. (Польська антена на горищі)
Може в когось краще з польською? Поділіться досвідом.
 
pavlikasiyДата: Середа, 26.09.2012, 22:14 | Сообщение # 26
Користувач
Повідомлень: 807
Offline
Де ви берете ті тюнери?! Бабця стоїть на черзі і досі глухо! ))))) Підказйте панове, а то бабця буде без цифрового! ))))
 
pavlikasiyДата: Середа, 26.09.2012, 22:17 | Сообщение # 27
Користувач
Повідомлень: 807
Offline
Quote (Admin)
На форумах не дуже хвалять "полячок"

чим тоді запасатися?!
 
AdminДата: Четвер, 27.09.2012, 10:36 | Сообщение # 28
Адміністратор
Повідомлень: 922
Offline
Quote (pavlikasiy)
Де ви берете ті тюнери?! Бабця стоїть на черзі і досі глухо!

Очікуйте. Буде.
Quote (pavlikasiy)
чим тоді запасатися?!

Звичайною антеною ДМВ діапазону, хоча спочатку варто спробувати те що є.


Робіть людям добре, погане їм само зробиться
 
AdminДата: Четвер, 27.09.2012, 10:39 | Сообщение # 29
Адміністратор
Повідомлень: 922
Offline
Quote (Відвідувач)
Я попробував направити на Кам'янець - маю 29 каналів. (Польська антена на горищі)
Може в когось краще з польською? Поділіться досвідом.

Якщо Ви маєте 29 + 3 канали в тестовому режимі - краще вже нема куди. На сьогодні це все що транслюється.


Робіть людям добре, погане їм само зробиться
 
pavlikasiyДата: Субота, 29.09.2012, 13:50 | Сообщение # 30
Користувач
Повідомлень: 807
Offline
Quote (Admin)
Звичайною антеною ДМВ діапазону

де їх сьогодні можна взяти?!
 
olegarhДата: Понеділок, 01.10.2012, 19:27 | Сообщение # 31
Користувач
Повідомлень: 918
Offline
Quote (pavlikasiy)
де їх сьогодні можна взяти?!

вроді антена для Інтертелекомовського модему тех ДМВ. А ще можна до нашого шефа ФНБ запитати.


Мозг состоит на 80 процентов из жидкости, и мало того, что она тормозная, так многим еще конкретно не долили...).
Кто понял жизнь, тот не спешит.
 
AdminДата: Середа, 03.10.2012, 09:47 | Сообщение # 32
Адміністратор
Повідомлень: 922
Offline
Приблизно о пів на першу ночі тюнер почав оновлення програми. Спочатку видав попередження що зараз почнеться оновлення і прохання його не вимикати, потім зявилось вікно завантаження. Весь процес зайняв біля 5 хвилин. Після оновлення тюнер автоматично повернувся до показу того каналу, на якому був до оновлення. Зі змін на перший погляд - додалась можливість регулювати прозорість меню та інформаційних панелей.



Робіть людям добре, погане їм само зробиться
 
ВідвідувачДата: Неділя, 14.10.2012, 21:43 | Сообщение # 33
Гість





Маю цифровий тюнер "Стронг" (держава надала). Живу на 5-му поверсі 9-ти поверхового будинку у Луцьку. Вікна виходять на ретранслятори в Підгайцях та на Карбишева. Оточують навколо такі ж 9-ти поверхівки. Результат - з 32 каналів третина стійкого прийому, хоча бувають проблеми. Ще третина працює з постійними перебоями. А ще третина каналів відсутня. А що казати про нижчі поверхи? То кому потрібне таке телебачення, якого не можливо приймати і за яке потрібно платити такі немалі гроші?
 
AdminДата: Понеділок, 03.12.2012, 13:56 | Сообщение # 34
Адміністратор
Повідомлень: 922
Offline
Хочу звернути увагу, що в цифровому ефірі додалось ще два канали. На 30 позиції зараз віщає "33 канал", на 31 - якийсь канал без розпізнавальних знаків.

Робіть людям добре, погане їм само зробиться
 
Форум » Життя міста Дунаївці » Телебачення, інтернет, звязок » Цифрове телебачення (Цифрове ТВ у нашому регіоні)
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:
Ділові Дунаївці © 2009-2016